Dhe keshtu nese keni vendosur te beni testin heret dhe.

.

Gjersa cikli mesatar zgjat 28 ditë, çdo gjë nga 22 deri në 36 ditë është krejtësisht normale, kështu që zgjedh numrin tuaj dhe shtypni ‘Kalkulo’. .

Mar 24, 2021 · Lodhja.

.

Te gjitha javet e shtatzanise do te gjendet ne kete kategori qe ndryshe quhet Kalendari i Shtatzanise. Mundësitë tuaja për të mbetur shtatzënë sapo ju kanë ikur. .

Kjo është një nga shenjat e para të shtatzanisë.

. . .

. Feb 25, 2019 · Shtatzania, stresi dhe ushqime të caktuara gjithashtu mund të ndikojnë në përkeqësimin e thartirës.

Ndryshime në gjoks.

Arsyeja pse nuk mund të mbeteni shtatzënë dhe të keni ende menstruacione është sepse periodat tuaja ndodhin vetëm.

Menstruacionet gjatë shtatzënisë: E pamundur. Shtatzania vazhdon pasi ajo vezë rritet në embrion dhe më pas në fetus.

Mungesa menstruacioneve. .

Mungesa menstruacioneve.
Gjersa cikli mesatar zgjat 28 ditë, çdo gjë nga 22 deri në 36 ditë është krejtësisht normale, kështu që zgjedh numrin tuaj dhe shtypni ‘Kalkulo’.
.

Menstruacionet vonohen.

.

. Reduktimi i duhanpirjes apo abstenimi nga duhani, mund të. .

. . . Mund tu dhëmbin dhe janë të ndjeshëm kur i prekin. Mar 1, 2022 · Nëse dyshoni se jeni shtatzanë, menstruacionet nuk vijnë dhe testi rezulton sërish negativ e përsërisni sërish pas disa ditësh ose bëni një analizë urine.

.

. Ndjesia e shtuar e nuhatjes është një simptomë e hershme e shtatzënisë që i bën erërat e buta më parë të forta dhe jo tërheqëse.

Hapi 2: Numri çdo ditë pas saj deri sa prapë të keni periodat (ju vijnë menstruacionet) e ciklit të ardhshëm.

Pastaj ka faktorë të tjerë që mund të modifikojmë.

.

MW9kXiIFLFhXNyoA;_ylu=Y29sbwNiZjEEcG9zAzUEdnRpZAMEc2VjA3Ny/RV=2/RE=1685037694/RO=10/RU=https%3a%2f%2fpsikologuonline.

Mund tu dhëmbin dhe janë të ndjeshëm kur i prekin.